چای سبز و نعنافلفلی
معرفی محصول
چای سبز و نعنا فلفلی تکسو ، گزینهای مناسب برای چای عصرانه است .این چای، فاقد هرگونه مواد افزودنی و شیمیایی است. بهمنظور تولید محصولاتی با کیفیت در حوزه سلامتی، تکسو از بهترین و با کیفیتترین مواد اولیه استفاده میکند. چای سبز و نعنافلفلی تکسو در بستهبندی قوطی شکل زیبا عرضه میشود. مزیت این بستهبندی، جلوگیری از نفوذ رطوبت است که چای را طولانیتر تازه نگه میدارد.
ترکیبات
چای سبز ، نعنا فلفلی
روش مصرف
به ازای هر 180 سیسی آب، دو قاشق چایخوری، چای در قوری ریخته شود. در دو حالت مختلف میتوان چای سبز و نعنافلفلی را دم کرد. برای چشیدن طعمی مطلوبتر، بهتر است چای را روی حرارت مستقیم قرار ندهید.
برای داشتن طعم سبک: زمان دم کشیدن، 3 دقیقه در دمای 75 تا 80 درجه سانتیگراد.
برای داشتن طعم سنگین و قوی: زمان دم کشیدن، 5 دقیقه در دمای 75 تا 80 درجه سانتیگراد.
نحوه نگهداری
در جای خشک، خنک و دور از مواد معطر و نور آفتاب نگهداری شود.
******
تاریخچه نعنافلفلی
نام علمی : Mentha × piperita
نام انگلیسی: Peppermint
برگهای نعناع حاوی چندین روغن ضروری از جمله منتول، منتون و لیمونن هستند. منتول به نعناع خاصیت خنک کنندگی و رایحه قابل تشخیصی نعناع می بخشد. این گیاه ترکیبی بین نعناع آبیMentha aquatic و نعناعM. spicata است و در اروپا، آسیا و آمریکای شمالی کشت می شود.
فواید
گیاه نعنافلفلی
چای سبز
منابع