جستجو

مخلوط چای سبز و گیاه نعناع فلفلی

کد محصول: 1401019
449,080 ریال
ترکیبات: چای سبز و نعناع فلفلی | وزن: 100 گرم
قابلیت دسترسی: 549 در انبار
+ -

معرفی محصول: چای سبز و نعناع فلفلی، گزینه‌ای مناسب برای چای عصرانه است. نعناع فلفلی با خاصیت انرژی‌زایی و چای سبز با خاصیت آرام‌بخشی، خستگی طول روز را از بین می‌برند و باعث شادابی و نشاط می‌شوند. نعناع فلفلی گونه‌ای از خانواده نعناع است که گیاه بومی اروپا محسوب می‌شود. نعناع فلفلی از گیاهان دارویی پرخاصیت است و بسیاری از مشکلات بدن با خوردن یا استعمال آن بهبود پیدا می‌کند. چای سبز نسبت به چای‌های دیگر فرآوری کمتری می‌شود، از این رو ارزش غذایی بیشتری دارد. این چای، فاقد هرگونه مواد افزودنی و شیمیایی است. به‌منظور تولید محصولاتی با کیفیت در حوزه سلامتی، تکسو از بهترین و با کیفیت‌ترین مواد اولیه استفاده می‌کند. چای سبز و نعناع فلفلی تکسو در بسته‌بندی قوطی شکل زیبا عرضه می‌شود. مزیت این بسته‌بندی، جلوگیری از نفوذ رطوبت است که چای را طولانی‌تر تازه‌ نگه می‌دارد.

ترکیبات: چای سبز و نعناع فلفلی.

فواید: نعناع فلفلی خاصیت آرام‌بخشی دارد و برای مشکلات گوارش و معده، مشکلات پوستی، تسکین دردهای عضلانی، کمک به روند بهبود سرما خوردگی، کاهش آلرژی، نفخ وسوهاضمه و موارد بسیار دیگری مفید است. همچنین نوشیدن این چای مدتی پس از صرف غذا، به هضم راحت‌تر غذا کمک می‌کند. چای سبز آنتی‌اکسیدان‌ دارد که متابولیسم بدن را افزایش می‌دهد و به کم شدن اشتها نیز کمک می‌کند. این امر باعث می‌شود که چای سبز به طور طبیعی باعث کاهش وزن شود. همچنین آنتی‌اکسیدان‌های چای سبز با رادیکال‌های آزاد در بدن مقابله می‌کند و به‌جلوگیری از بیماری‌های مرتبط با افزایش سن کمک شایانی می‌کند. چای سبز حاوی مقادیری کافئین نیز است که انرژی از دست رفته روز را فراهم می‌کند.

 نحوه دم کردن: به ازای هر 180 سی‌سی آب، دو قاشق چای‌خوری، چای در قوری ریخته شود. در دو حالت مختلف می‌توان چای سبز و نعناع فلفلی را دم کرد. برای چشیدن طعمی مطلوب‌تر، بهتر است چای را روی حرارت مستقیم قرار ندهید.

برای داشتن طعم سبک: زمان دم کشیدن، سه دقیقه در دمای 75 تا 80 درجه سانتی‌گراد.

برای داشتن طعم سنگین و قوی: زمان دم کشیدن، پنج دقیقه در دمای 75 تا 80 درجه سانتی‌گراد.

نحوه نگهداری: در جای خشک، خنک و دور از مواد معطر و نور آفتاب نگهداری شود.

سایر توضیحات: نوشیدن چای نعناع فلفلی می‌تواند، باعث ریلکسیشن رحم شود که ممکن است خطر سقط جنین را افزایش دهد.