فلفل قرمز
معرفی محصول
پودر فلفل قرمز تکسو از ترکیب پودر انواع مختلف فلفل قرمز، به خصوص انواع فلفل چیلی از شهر سبزوار به دست میآید. فلفلهای تند دارای طبع گرم و خشک هستند . پودر فلفل قرمز تکسو در بستهبندی 80 گرمی برای مصارف خانگی تهیه شده است. بسته بندی این محصول به شکلی طراحی شده که قابل حمل بوده و برای استفاده بیرون از منزل بسیار مناسب است. در بسته بندی بهصورت چرخشی تعبیه شده و با چرخاندن آن مقدار ریزش ادویه را میتوانید تعیین کنید.
نحوه نگهداری
******
تاریخچه فلفل قرمز
نام علمی: Capsicum annuum
نام انگلیسی: pepper
فلفل چیلی ، بیشتر در آمریکای مرکزی و جنوبی کشت میشوند. فلفل ها معمولاً به صورت تازه یا فرآوری شده برای استفاده به عنوان سبزیجات و ادویه مصرف می شوند. آنها همچنین ممکن است به عنوان گیاهان زینتی یا به عنوان منبع عصاره برای استفاده در محصولات مختلف دارویی یا آرایشی استفاده شوند. به طور کلی پذیرفته شده است که جنس Capsicum در بولیوی منشا گرفته است و از 25 تا 30 گونه تشکیل شده است. فلفل قرمز به عنوان پودر خشک و آسیاب شده یک ادویه مهم است. حاوی مقادیر زیادی کاروتنوئید از جمله capsanthin و capsorubin است.
بهترین زمان تفت دادن همراه با پیاز داغ است. البته این مورد بسیار سلیقهای است و وابسته به دستور پخت غذا متفاوت میشود.
منابع