یافتن نوشیدنی خوش طعم و متفاوت همیشه یکی از علایق افراد خوش ذوق بوده است.
چای بلوبری تکسو یکی از خوشطعمترین و پرطرفدارترین چایهای کیسهای است. این چای علاوه بر طعم متفاوت و دلپذیری که دارد، از خواص بیشماری نیز بهرهمند است. بلوبری بهصورت میوه تازه و هم بهصورت چای و میوه خشک مصرف میشود و چای کیسهای بلوبری تکسو تهیه شده از مواد اولیه مرغوب است و در کیسههای لفافدار با استانداردهای روز دنیا بستهبندی میشود.
اين ميوه حـاوی carotenoid lutein است که در سلامتی چشـم تاثير قابل ملاحظهای دارد. بلوبری حاوی آهن، فسفر، کلسیم، منیزیم، منگنز، روی و ویتامین C , K است. بلوبری عاری از سدیم است و برای افرادی که فشار خون بالا دارند مناسب است.
نحوه دم کردن: برای دم کردن چای بلوبری ، کافی است چای کیسهای را دو دقیقه در آب جوش با دمای 80 تا 90 درجه بگذارید. مدتی صبر کنید تا خوب دم بکشد و میل کنید. محصول به دلیل طبیعی بودن، اگر در مدت زمان دم شدن بر روی حرارت غیرمستقیم باشد یا به نوعی از سرد شدن آن جلوگیری شود، میتوان خواص بیشتری از آن دریافت کرد.
از چای بلوبری تکسو میتوان بصورت ترکیبی با دمنوش ها و چای های دیگر استفاده کرد. یعنی این چای را هم میشود بصورت منفرد سرو نمود و هم آنرا با کمی از طعم های دیگر (مناسب ذائقه و سلیقه) مخلوط نمود. البته این ترکیب باعث تغییر در مزه و طعم خواهد شد اما ساختن طعم های بی نظیر با خواصی مکمل می تواند این چای فوق العاده را برای شما متمایز سازد.
پیشنهاد ما به شما ساختن عصرهایی به یاد ماندنی در کنار خانواده و یا در محل کار با نوشیدن چای بلوبری است. تجربه ای که میتواند زمانی فوق العاده را برای شما خلق نماید.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه محصول در وب سایت تکسو مراجعه کنید و یا برای سفارش آن؛ ارتباط با مشاوران فروش تکسو مزایای ویژه خود را برای شما دارد.
با ما در ارتباط باشید و نظرات خود را برای ما ارسال کنید
#تکسو #چای_بلوبری_تکسو #چای_تکسو
#Taksoo_Blueberry #Taksoo_Tea #Taksoo #taksoo_ir