معرفی محصول: عسل سیاه دانه تکسو، عسلی است که قسمت عمده شهد آن از گیاه سیاه دانه تهیه شده است و طبع گرم دارد. معمولا اگر یک گونه گیاهی تامین کننده %50 یا بیشتر از منبع شهد یک عسل باشد، نام عسل را نام آن گل مینامند. لازم به یادآوری است که عسل سیاه دانه از شهد حاصله از گلهای سیاه دانه تهیه شده است و مخلوط عسل با دانه سیاه دانه نیست. نامهای دیگر سیاه دانه: سیاه تخمه، سیاه سنوخ، سیاه سرنیچ، کمون اسود، حب السودا، شونیز، شونز و کمون هندی است.
وجه تمایز عسلهای جدید تکسو، بستهبندی شیک، قابل حمل و در حین حال کاربردی آن است. بستهبندی شیک و زیبا که عسل درون آن کاملا پیدا است و مشکل همیشگی استفاده از عسل را خیلی هوشمندانه برطرف کرده است. برای استفاده از این عسل کافی است ظرف را برگردانید. با فشار اندکی، عسل به مقدار لازم بیرون میآید و بعد از برداشتن فشار، عسل اضافی مجدد به ظرف برمیگردد و از سر ریز شدن و چسبندگی عسل جلوگیری میکند. اگر اهل سفر باشید به راحتی از این عسل در سفر استفاده کنید و دیگر نگرانی بابت ریزش عسل در کیف و چسبندگی آن نداشته باشید.
ترکیبات: گلهای سیاه دانه.
فواید: این عسل ممتاز برای بیماریهای تنفسی، شکم درد، یبوست، دردهای رحم، ضعف عمومی بدن بسیار مفید است. همچنین میتواند نقش مهمی در درخشان کردن پوست صورت و رفع سردرد داشته باشد. عسل سیاه دانه مقوی مغز و اعصاب نیز هست. تاثیر خوبی بر دستگاه گوارش و انگل روده دارد.
نحوه مصرف: میزان مصرف این عسل برای بزرگسالان روزانه ۵۰-۷۰ گرم و برای کودکان بالای یک سال روزانه ۲۰-۳۰ گرم است.
نحوه نگهداری: در جای خشک و خنک خارج از یخچال نگهداری شود.