چای سبز و رزماری
معرفی محصول
چای سبز و رزماری تکسو ترکیب متعادلی از رزماری، چای سبز و علف لیمو است. این چای، فاقد هرگونه مواد افزودنی و شیمیایی است. بهمنظور تولید محصولاتی با کیفیت در حوزه سلامتی، تکسو از بهترین و با کیفیتترین مواد اولیه استفاده میکند. چای سبز و رزماری تکسو در بستهبندی قوطی شکل زیبا عرضه میشود. مزیت این بستهبندی، جلوگیری از نفوذ رطوبت است که چای را طولانیتر تازه نگه میدارد.
ترکیبات
رزماری، چای سبز ، علف لیمو
روش مصرف
به ازای هر 180 سیسی آب، دو قاشق چایخوری، چای در قوری ریخته شود. در دو حالت مختلف میتوان سبز و رزماری را دم کرد. برای چشیدن طعمی مطلوبتر، بهتر است چای را روی حرارت مستقیم قرار ندهید.
برای داشتن طعم سبک: زمان دم کشیدن، پنج دقیقه در دمای 80 تا 85 درجه سانتیگراد.
برای داشتن طعم سنگین و قوی: زمان دم کشیدن، 10 دقیقه در دمای 80 تا 85 درجه سانتیگراد.
درصورت مشکل خاص درونی و یا وجود حساسیت قبل از مصرف با پزشک متخصص مشورت شود
نحوه نگهداری
در جای خشک، خنک و دور از مواد معطر و نور آفتاب نگهداری شود.
******
تاریخچه گیاه رزماری
نام علمی : Salvia rosmarinus
نام انگلیسی: Rosemary
رزماری عضوی از خانواده نعناع Lamiaceae به همراه بسیاری از گیاهان دیگر مانند پونه کوهی، آویشن، ریحان و اسطوخودوس است. در ایالات متحده و اروپا، رزماری یک ادویه منحصر به فرد است که به صورت تجاری برای استفاده به عنوان آنتی اکسیدان در دسترس است.
فواید
گیاه رزماری
- محافظت از آسیب های مغزی
- دارای اثر ضدروماتیسمی و دردهای عصبی کاهش می دهد .
- منبع غنی از ترکیبات فنولی با خاصیت ضدمیکروبی بالا
چای سبز
- سرشار از آنتیاکسیدان، ویتامین B، منیزیم، منگنز، کافئین
- کمک به تنظیم وزن
- آرامشبخش
- سرشار از پلی فنول و مناسب برای قلب و عروق..
علف لیمو
- دارای خواص ضد التهابی، ضد باکتریایی و ضد قارچی
- علف لیمو به شکار رادیکال های آزاد کمک می کند.
- به کاهش کلسترول کمک می کند.
- کمک به تنظیم قند و چربی خون
منابع