ادویه کالباس
معرفی محصول
کالباس خانگی یک جایگزین سلامت و مقوی برای کالباسهای صنعتی است. تهیه کالبا برخلاف تصور خیلی ساده است ولی یک فوت کوزه گری ساده دارد و آن ادویههای به کار رفته در آن است. ادویه مخصوص کالباس تکسو، ترکیبی از چندین چاشنی است که طعم واقعی کالباس را به ارمغان میآورد. ادویه کالباس نه تنها برای درست کردن کالباس خانگی کاربرد دارد بلکه برای پخت انواع غذا، خوراک و ساندویچ که کالباس در ترکیبات آن حضور دارد، استفاده میشود. برای تهیه انواع کالباس از جمله مارتادلا، لیونر، مرغ و ... مورد استفاده قرار میگیرد. ادویه کالباس تکسو در بستهبندی 80 گرمی برای مصارف خانگی تهیه شده است. بسته بندی این محصول به شکلی طراحی شده که کاملا حمل بوده و برای استفاده بیرون از منزل بسیار مناسب است و استفاده از آن بسیار ساده شدهاست.
ترکیبات
ادویه کاری (متشکل از 16 ادویه ساده است) فلفل سیاه، خردل سفید، زنجبیل، تخم گشنیز، آویشن، میوه جوز، پودر سیر، میخک و ...
روش مصرف
بهمیزان لازم از ادویه به غذایتان اضافه کنید. البته مقدار را مشخص نکردیم تا شما بر اساس ذائقه خود کم یا اضافه کنید.
نحوه نگهداری
- در جای خشک، خنک و دور از نور آفتاب نگهداری شود.
- به صورت باز در کنار چای و یا ادویه های دیگر نگهداری نشود چون ادویه خاصیت جذب کنندگی دارد به همین خاطر عطر و طعم اصلی خود را از دست می دهد.