ادویه همبرگر
معرفی محصول
برای تهیه یک همبرگر خانگی خوش طعم کافی است، مقداری گوشت چرخ کرده را با کمی ادویه مخصوص مخلوط کنید. گوشت و ادویه دو ترکیب اصلی این غذا محسوب میشوند. ادویه مخصوص راز خوشمزگی همبرگر خانگی است. در واقع تفاوت اصلی همبرگر با کباب تابهای در ادویههای به کار رفته آنها است. همبرگر سس مخصوصی ندارد و از سس خردل، سس کچاپ و سس تند برای طعمدار کردن ساندویچ استفاده میشود. میتوان از ادویه مخصوص همبرگر تکسو نیز یک سس ایدهآل تهیه کرد. کافی است سس کچاپ خانگی را با مقدار دلخواه از این چاشنی مخلوط کرد. ادویه مخصوص همبرگر تکسو در بستهبندی 80 گرمی برای مصارف خانگی تهیه شده است. بسته بندی این محصول به شکلی طراحی شده که قابل حمل بوده و برای استفاده بیرون از منزل بسیار مناسب است. در بسته بندی بهصورت چرخشی تعبیه شده و با چرخاندن آن مقدار ریزش ادویه را میتوانید تعیین کنید.
ترکیبات
فلفل سیاه، خردل سفید، فلفل قرمز، پودر سیر، ادویه خورشتی (متشکل از حدود 17نوع ادویه ساده است)، آویشن، تخم گشنیز، زنجبیل، میوه جوز، فلفل سفید، میخک و ...
روش مصرف
برای پخت همبرگر، پیشنهاد میشود گوشت طعمدار شده را چند ساعت در یخچال بگذارید و اجازه دهید تا ادویه به خورد گوشت برود.
نحوه نگهداری