روز اسپاگتی خبرها

روز اسپاگتی

 به مناسبت روز اسپاگتی، چند رسپی پخت این غذای خوشمزه را با ادویه های خوش طعم تکسو،  را در ادامه مطلب باهم بخوانیم.

اسپاگتی یکی از لذیذترین و دوست داشتنی‌‌ترین غذاهای دنیا است و هرکسی با هر ذائقه‌ای، را به سمت خود می‌کشد. اسپاگتی خیلی راحت و در کم‌ترین زمان آماده می‌شود. فرهنگ‌های مختلف با سلیقه‌های متفاوت، دستور پخت‌های متنوعی برای اسپاگتی دارند. ایتالیایی‌ها به یک سبک اسپاگتی را درست می‌کنند، ما ایرانی به صورت دمی.

اسپاگتی را می‌توان با انواع و اقسام مواد خوراکی و گوشت، مرغ، ماهی، میگو، انواع سبزیجات و حتی به صورت ساده و با یک سس گوجه فرنگی سرو کرد. اما موردی که وجه تمایز همه این دستور پخت‌ها است، ادویه‌های استفاده شده در آنها است. ادویه‌ها به تنهایی طمع غذا را دگرگون می‌کنند و با انتخاب یک ادویه مناسب می‌توان طمع جدیدی را خلق کرد. به مناسبت روز جهانی اسپاگتی، می‌خواهیم چند رسپی خوش طمع اسپاگتی با ادویه‌های خوش عطر و تازه تکسو را با هم مرور کنیم.

 


 

اسپاگتی با گوشت قلقلی

ما عادت داریم اسپاگتی را با گوشت چرخ کرده و سس گوجه فرنگی به صورت مخلوط آماده کنیم و بزاریم دم بکشه. حالا بیایید یکم تنوع به خرج بدیم و گوشت چرخ کرده رو به صورت گلوله‌های کوچک در بیاریم و با اسپاگتی سرو کنیم.

 

مواد لازم برای 3 نفر:

ماکارونی: 250 گرم

گوشت چرخ کرده: 250 گرم

پیاز: 1 عدد

سیر :1 حبه پودر

سیر: 1 قاشق مرباخوری

رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری سر پر یا 3 عدد گوجه فرنگی متوسط

نمک: به میزان لازم

ادویه تندوری: 1 قاشق مرباخوری

پنیر پارمسان: به میزان لازم

 

 روش پخت:

 

 

1- در ابتدا اسپاگتی را طبق دستور پخت روی بسته بندی بپزید.

2- در یک ظرف، پیاز و سیر را رنده کرده، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و نمک و ادویه تندوری را به مقدار لازم به مواد اضافه کرده. ادویه تندوری ترکیبی از پاپریکا، سیر، زنجبیل، هل، زیره، دارچین، تخم گشنیز، فلفل قرمز تند و زردچوبه است. و تنها با استفاده از یک قاشق مرباخوری، طعم جدید و اصی را به اسپاگتی می‌دهد. همه مواد را خوب ورز دهید و گوشت‌ها را به صورت گلوله‌هایی به اندازه یک گردو درست کنید. پس از آن گوشت‌های قلقلی را در یک ماهیتابه بگذارید با حرارت خیلی ملایم بپزد. 

-3 سس گوجه: برای طعم بهتر این سس پیشنهاد می‌شود از گوجه فرنگی تازه به جای رب گوجه فرنگی استفاده کنید. ابتدا گوجه‌های بدون پوست را با کمی روغن تفت دهید و پودر سیر، آویشن فلفل و کمی نمک را به آن اضافه کنید برای رقیق شدن سس، یک فنجان آب جوش به آن اضافه کنید.

4- پس از اینکه گوشت‌ها سرخ شدن، سس گوجه را به آرامی به گوشت ها اضافه کرده

5- درآخر تمام مواد را با ماکارونی مخلوط کرده و برای طمع بهتر، مقداری پنیر پارمسان روی مواد رنده کنید.

 

 اسپاگتی مکزیکی

 

اسپاگتی به روش مکزیکی‌ها

اگر به طمع های تند و آتشین علاقه مند هستید. این اسپاگتی با ادویه تاکو تکسو بهترین گزینه برای شما خواهد بود. 

مواد لازم برای 4 نفر:

اسپاگتی: 500 گرم

سوسیس: 4 عدد خرد شده

پیاز ریز شده: 2 عدد

سیر ریز شده: 4 حبه

فلفل دلمه سبز: 2 عدد ریزشده

روغن زیتون: 2/1 لیوان

گوجه فرنگی پوست کنده و رنده شده: 4 عدد

رب گوجه فرنگی: 4 قاشق غذاخوری

آب: 1 لیوان

زردچوبه: 2/1 قاشق مرباخوری

پودر فلفل قرمز: 2/1 قاشق

مرباخوری نمک: به مقدار لازم

ادویه مکزیکی (تاکو): به مقدار لازم

پنیر پیتزای رنده شده: 1 لیوان

 

روش پخت:

 

1- ابتدا اسپاگتی را طبق دستور پخت روی بسته بندی آبکش کنید.

2- سوسیس‌ها را به تکه‌های کوچک خرد کنید و در ماهیتابه با روغن خیلی کم تفت دهید، سپس سیر، پیاز، فلفل دلمه‌ای را به سوسیس‌ها اضافه کرده صبر می‌کنیم تا مواد طلایی شود.

3- گوجه فرنگی‌های رنده شده، رب گوجه فرنگی و 1 لیوان آب را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید.

4- سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و ادویه مکزیکی تکسو، زردچوبه، پودر فلفل قرمز و نمک را نیز اضافه می‌کنیم. مواد را به مدت 5 دقیقه روی حرارت می‌جوشانیم تا کمی غلیظ شود

. 5- اسپاگتی‌ها را به مواد اضافه کرده و باهم مخلوط می‌کنیم و داخل یک شرف پیرکس می‌ریزیم، پنیر پیتزا را نیز به مواد اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه داخل فر با دمای 170 درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم.

6- اسپاگتی از فر خارج شده آماده سرو است. با جعفری ریز شده می‌توانیم آن را تزئین کنیم.

 

 اسپاگتی با سس سیر و گوجه فرنگی

 

اسپاگتی با سس سیر و گوجه فرنگی

 

این نوع اسپاگتی از ساده ترین و سریع ترین  طرز پخت ها است و در سریع ترین زمان آماده می شود. و به دلیل سبک بودن و کم کالری بودن آن نسبت به دیگر اسپاگتی ها، برای وعده شام بسیار مناسب است.

 

مواد لازم برای 4 نفر

1 قاشق چای خوری روغن زیتون خالص

سیر خرد شده: 2 عدد

گوجه فرنگی گیلاسی

نمک و فلفل سیاه تازه: به میزان دلخواه

پودر سیر: به میزان لازم

اسپاگتی: 500 گرم

پنیر پارمسان رنده شده: 4/1 فنجان

برگ ریحان خرد شده: 4/۱ فنجان

 

روش پخت:

1- اسپاگتی هارو طبق دستور پخت روی بسته بندی آماده می کنیم.

2- مقداری روغن زیتون درون ماهیتابه ریخته سپس سیر رنده شده، گوجه گیلاسی از وسط نصف شده، پودر سیر تکسو، نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده اجازه دهید چند دقیقه سرخ شود تا به صورت سس درآید.

3- سس را به ماکارونی اضافه کرده و برای طمع بهتر مقداری پنیر پارمسان رنده شده و ریحان خورده شده را نیز به مخلوط اضافه کنید.

مقدار مواد مورد نیاز این اسپاگتی حدودی است و اگر شما به طمع سیر بیشتر علاقه دارید، می‌توانید از سیر بیشتری استفاده کنید.

 

1     Google +    

تنها کاربران ثبت شده قادر به ارایه نظر هستند.


عنوان
نظر